Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerper, grafisch ontwerp Helmond, geboortekaartjes Helmond | Ontwerpstudio Nanaa

Grafisch ontwerp

Ik ontwerp, adviseer en realiseer voor jou de branding die bij jou en je business past. Wanneer je nog geen idee hebt, maar ook wanneer je precies weet wat je wil. Wanneer je als nieuwe onderneming op zoek bent naar een logo, of wanneer je als bestaand bedrijf een nieuwe uitstraling wenst. Samen realiseren we een perfect passende branding.

 

Als ervaren grafisch ontwerper leid ik je graag naar een passend ontwerp. Een ontwerp op basis van jouw wensen, diensten en inspiratie. En niet geheel onbelangrijk: een ontwerp waar jij super enthousiast van wordt. Een professionele uitstraling.

 

Als bedrijf is het belangrijk om herkenbaar te zijn. Een goed logo is hier een essentieel onderdeel van. Vanuit het logo ontstaat de huisstijl, die we doortrekken in alle uitingen van je bedrijf. Drukwerk nodig? Ik ontzorg je graag, zodat jij kunt doen waar je goed in bent.

Werkwijze

We starten met een vrijblijvend intakegesprek, zodat ik je leer kennen en we de wensen kunnen bespreken. Ieder grafisch ontwerp-traject is maatwerk, dus volgt er een offerte op maat. Studio Nanaa ontwerpt gefaseerd: van logo tot huisstijlelementen tot de uitstraling in drukwerk. Samen ontwerpen we een doordacht huisstijlhandboek dat perfect is afgestemd op jou, je business en diensten. Na oplevering ben je ook eigenaar van jouw eigen logo en bijbehorende huisstijl. Ik neem je het drukwerk ook graag uit handen en laat het bij jou thuis of op je werk bezorgen. Is je drukwerk op? Geef me een seintje en er komt een nieuwe oplage jouw kant op binnen een werkweek. Jouw branding wordt werkelijkheid!

Ontwerp Mijnwebwinkel webshops

Heb jij een webshop op het platform Mijnwebwinkel en ben je op zoek naar een professionele uitstraling? Sinds 2014 heb ik ervaring met dit platform, en ken ik inmiddels het systeem van binnen en buiten door mijn eigen webshop Nanaa’s Online Conceptstore. Daarnaast werk ik samen met Mijnwebwinkel als officiële designpartner sinds 2021. Ik ben je graag van dienst in het totaalontwerp voor een nieuwe webshop, de restyling van een bestaande webshop en onderhoud van de webshop op regie. Daarnaast adviseer ik je graag op het gebied van kleur, design, regelgeving en de beheeromgeving van Mijnwebwinkel. Gaan we jouw webshop naar een hoger niveau tillen? Lees dan hier meer over deze dienst.

LOGO ONTWERP

Een logo is dé basis voor je business en de start van je huisstijl. Samen ontwerpen we een perfect passend logo voor jouw bedrijf.

BRANDING

Het huisstijlhandboek van je onderneming. Van briefpapier tot visitekaartjes tot magazines. Herkenbaar en uniek.

DRUKWERK

Ik adviseer je graag in papiersoorten, oplages en neem je graag het drukwerk uit handen. Zorgeloos bij je bezorgd.

WEBSHOPS

Advies, totaalontwerp en restyling van Mijnwebwinkel webshops. Officiële designpartner.

GEBOORTEKAARTJES

Een speciaal voor jullie ontworpen kaartje voor een bijzonder moment: de geboorte van jullie kindje.

Geboortekaartje op maat

Naast zakelijke projecten ontwerp ik ook geboortekaartjes op maat. Want zo’n bijzonder moment in je leven verdient een uniek geboortekaartje. Natuurlijk zijn er veel aanbieders van standaard geboortekaartjes, maar wanneer je op zoek bent naar een uniek geboortekaartje dat perfect aansluit bij jullie gezin ben je bij Studio Nanaa aan het juiste adres. Van unieke illustraties tot verwerken van persoonlijke elementen op het kaartje. Ik maak wat jullie voor ogen hebben graag werkelijkheid. Ook adviseer ik je in drukwerk: van papiersoort tot de juiste prijs. Ik ontzorg jullie graag, zodat jullie na de geboorte kunnen genieten!

 

Uiteraard kun je bij Studio Nanaa ook terecht voor trouwkaarten, uitnodigingen, kraamborrelkaartjes en meer. Alles op maat gemaakt en afgestemd op jullie wensen, gelegenheid en inspiratie. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan hier meer over deze dienst.

Geboortekaartjes, geboortekaartjes op maat, geboortekaartje op maat laten maken | Ontwerpstudio Nanaa

Projecten

Grafisch ontwerp, ontwerper visitekaartjes | Ontwerpstudio Nanaa
Grafisch ontwerp, logo bedrukken, logo ontwerp | Ontwerpstudio Nanaa