Geboortekaartjes

Ontwerper geboortekaartjes, grafisch ontwerper geboortekaartje | Ontwerpstudio Nanaa

Geboortekaartjes op maat

Een bijzonder moment in je leven verdient een uniek kaartje. Ik ontwerp, adviseer en realiseer geboortekaartjes op maat. Natuurlijk zijn er veel aanbieders van standaard geboortekaartjes, maar wanneer je op zoek bent naar een uniek ontwerp, ben je bij Studio Nanaa aan het juiste adres. Samen realiseren we een perfect geboortekaartje op maat, passend bij jullie gezin.

 

Als ervaren grafisch ontwerper leid ik jullie graag naar een passend ontwerp. Van unieke illustraties tot verwerken van persoonlijke elementen op het kaartje. Ik maak wat jullie voor ogen hebben graag werkelijkheid. Ook adviseer ik je in drukwerk: van papiersoort tot de juiste prijs. Ik ontzorg jullie graag, zodat jullie na de geboorte kunnen genieten!

 

Uiteraard kun je bij Studio Nanaa ook terecht voor trouwkaarten, uitnodigingen, kraamborrelkaartjes en meer. Alles op maat gemaakt en afgestemd op jullie wensen, gelegenheid en inspiratie.

Werkwijze

We starten met een vrijblijvend intakegesprek, zodat ik jullie leer kennen en we de wensen kunnen bespreken. Ieder geboortekaartje is maatwerk, dus volgt er een offerte op maat. Studio Nanaa ontwerpt gefaseerd, samen ontwerpen we een kaartje dat perfect bij jullie gezin en wensen aansluit. We kijken naar de mogelijkheden op het gebied van drukwerk. Van papiersoort tot enveloppen. Ook extra’s behoren tot de mogelijkheden, zoals droogbloemen, strikjes of lint. Jullie kaartje wordt werkelijkheid! Na de geboorte geven jullie de gegevens aan me door. Binnen 2 werkdagen ontvangen jullie een digitale proefdruk. Na akkoord wordt het drukwerk besteld en geleverd volgens afspraak. Ik ontzorg jullie graag, zodat jullie kunnen genieten.

Geboorteconcept

Studio Nanaa realiseert ook geboorteconcepten passend bij het geboortekaartje. Want zo’n bijzonder moment mag gezien worden! Van geboortebord tot doopsuiker tot kraamborrelbedankjes. Geef de kraamvisite na bezoek een leuk bedankje mee naar huis. Maak de geboorte bekend door een geboortebord in de stijl van het geboortekaartje. Ik inspireer jullie graag en maak jullie wensen werkelijkheid.

 

Uiteraard is een totaalconcept ook mogelijk voor bruiloften, jubileumfeesten en andere gelegenheden. Benieuwd naar de mogelijkheden of wil je je laten inspireren? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Ontworpen kaartjes