Studio

Rianne van der Putten, interieurontwerper, grafisch ontwerper | Ontwerpstudio Nanaa

Nanaa ontwerpt, adviseert & realiseert

Rianne van der Putten, een ervaren ontwerpster met passie voor het ontwerpvak. Een echte Brabantse, geboren en getogen in Helmond. Begonnen in de grafische wereld, waarin ik ervaring opdeed bij een reclamebureau, webdesignstudio en uitgeverij. In 2011 was Studio Nanaa voor grafische vormgeving een feit.

 

Mijn passie voor interieur leidde me via de Jan des Bouvrie Academie naar de interieurbranche, waarin ik enkele jaren bij een gerenommeerd interieurarchitectenbureau werkte. Naast een baan in loondienst stonden de avonduren en weekenden in het teken van mijn eigen ontwerpstudio. Als dochter van een ondernemer kroop het ondernemersbloed waar het niet gaan kon, en sinds begin 2020 ontwerp, adviseer en realiseer ik als volledig zelfstandig ontwerper binnen Ontwerpstudio Nanaa.

 

SintLucas, Boxtel – Mediavormgeving Grafisch (2007-2011)
Jan des Bouvrie Academie, Deventer – Interior Design & Styling (2011-2015)

Werkwijze

Ik ontwerp, adviseer en realiseer voor je – wanneer je nog geen idee hebt, maar ook wanneer je precies weet wat je wil. Heldere afspraken maken, een persoonlijke aanpak en de lijnen kort houden. Ik durf te kiezen en knopen door te hakken. Ik inspireer je, en geef je een kijkje outside the box. Wanneer je op zoek bent naar een passende branding voor je onderneming, een webshop waar je hebberig van wordt of een interieur waar je je prettig in voelt. Ik leid je graag naar een ontwerp die bij jou, je business of je gezin past. En niet geheel onbelangrijk: een ontwerp waar jij super enthousiast van wordt.

 

Kennis maken? Neem dan contact met me op voor een vrijblijvende afspraak.

Interieurontwerper, interieurontwerper Helmond | Ontwerpstudio Nanaa

Diensten

INTERIEURADVIES

Indeling bepalen, advies in kleuren en materialen. Knopen doorhakken wat betreft meubelstoffen, meubilair en aankleding.

INTERIEURONTWERP

Een uitgebreid interieurontwerp van A tot Z. Van plattegrond tot lichtplan tot afwerkstaten, inrichting en interieurmaatwerk.

STYLING

Het toevoegen van accessoires aan het interieur. Ik zorg ervoor dat het interieurontwerp tot in het kleinste detail klopt.

LOGO ONTWERP

Een logo is dé basis voor je business en de start van je huisstijl. Samen ontwerpen we een perfect passend logo voor jouw bedrijf.

BRANDING

Het huisstijlhandboek van je onderneming. Van briefpapier tot visitekaartjes tot magazines. Herkenbaar en uniek.

DRUKWERK

Ik adviseer je graag in papiersoorten, oplages en neem je graag het drukwerk uit handen. Zorgeloos bij je bezorgd.

WEBSHOPS

Advies, totaalontwerp en restyling van Mijnwebwinkel webshops. Officiële designpartner.

GEBOORTEKAARTJES

Een speciaal voor jullie ontworpen kaartje voor een bijzonder moment: de geboorte van jullie kindje.

SAMENWERKING

Als freelance ontwerper voor projecten waar capaciteit of specifieke expertise benodigd is.

Interieurontwerper Helmond, interieurstylist Helmond | Ontwerpstudio Nanaa

Nanaa’s Online Conceptstore

Sinds 2014 bestaat Nanaa’s Online Conceptstore als verlengstuk van de studio. In deze webshop vind je stijlvolle woonaccessoires, huisparfum en lifestyle items. Wanneer je bij mij voor een interieuradvies of interieurontwerptraject kiest, bied ik je graag korting aan op de huidige collectie accessoires. Zit er niets passends bij of ben je op zoek naar een complete inrichting, meubilair of bijzondere eyecatcher? Het is ook mogelijk te kiezen voor personal shopping bij Studio Nanaa. Samen stellen we een budget en stijl vast, en ik zorg ervoor dat het interieur tot aan de kleinste details klopt.

 

Benieuwd naar de collectie? Bezoek dan de website van Nanaa’s Online Conceptstore.

Mooi Roest

Mooi Roest is een onderdeel van Ontwerpstudio Nanaa en een samenwerkingsverband met Ventilatie Techniek Brabant. Mooi Roest ontwerpt en produceert cortenstalen ontwerpen op maat. Voor particulieren, tuinarchitecten en hoveniers. Mijn vader is al meer dan 30 jaar ondernemer in de metaalbranche, en samen bedenken, ontwerpen en realiseren wij cortenstalen elementen voor het exterieur. Wij hebben al projecten mogen realiseren voor Dela Hoentocht in Groningen, diverse hoveniersbedrijven en particuliere tuinen.

 

Benieuwd naar ons werk en de mogelijkheden? Bezoek dan de website van Mooi Roest.

Mooi Roest, cortenstaal ontwerp, cortenstaal tuin, cortenstalen borderrand | Ontwerpstudio Nanaa