Interieurontwerp

Interieurontwerper Helmond, interieurontwerpster, interieuradvies Helmond, interieurontwerp Helmond | Ontwerpstudio Nanaa

Interieuradvies & interieurontwerp

Ik ontwerp, adviseer en realiseer voor jou het interieur dat bij je past. Wanneer je nog geen idee hebt, maar ook wanneer je precies weet wat je wil. Van zakelijk tot particulier, van kantoorpand tot woning. Samen realiseren we jouw droominterieur.

 

Als ervaren interieurontwerper leid ik je graag naar een ontwerp die bij jou, je business of je gezin past. Een ontwerp op basis van jouw wensen, leefwijze en inspiratie. En niet geheel onbelangrijk: een ontwerp waar jij super enthousiast van wordt. Een interieur waarin jij je thuis voelt.

 

Of het nu gaat om een totaalontwerp, kleuradvies of het ontwerpen van een maatwerk meubel. Ik durf te kiezen en knopen door te hakken. Met een persoonlijke aanpak, korte lijnen en heldere afspraken. Ik inspireer je en geef je met mijn expertise een kijkje outside the box. Ik zorg ervoor dat het interieur tot in de kleinste details klopt.

 

Benieuwd? Bekijk hier mijn gerealiseerde projecten.

Werkwijze

We starten met een vrijblijvend intakegesprek, zodat ik je leer kennen en we de wensen kunnen bespreken. Ieder interieuradvies- of interieurontwerptraject is maatwerk, dus volgt er een offerte op maat. Studio Nanaa werkt gefaseerd in minimaal 3 fases: van schetsontwerp tot voorlopig ontwerp tot definitief ontwerp. Door op deze manier te werken kunnen we tussentijds schakelen, perfectioneren en dieper op bepaalde materie ingaan. Hierdoor ontwerpen we samen een doordacht interieur dat perfect is afgestemd op het gebruik. Met het definitieve ontwerp heb je alle tekeningen en details in handen om het project uit te besteden aan bijvoorbeeld een aannemer of interieurbouwer. Jouw droominterieur wordt werkelijkheid!

Projectbegeleiding

Heb je na de 3 fases nog behoefte aan extra projectbegeleiding? Dan voeg ik graag fase 4 toe aan het project: de realisatiefase. Binnen deze fase kan Studio Nanaa fungeren als aanspreekpunt tijdens de realisatie. Van offertes aanvragen bij uitvoerende partijen tot het maken van keuzes die van belang zijn voor de uitvoering. Van het beantwoorden van vragen van de aannemer tot de knoop doorhakken wat betreft de stofkeuze van de bank. Jij bepaalt wanneer je mijn expertise nodig hebt. Ook is het mogelijk om bij Studio Nanaa te kiezen voor personal shopping en styling. Samen stellen we een budget en stijl vast voor mooie accessoires om aan het interieur toe te voegen. Zo zorg ik ervoor dat het interieur tot aan de kleinste details klopt.

INTERIEURADVIES

Indeling bepalen, advies in kleuren en materialen. Knopen doorhakken wat betreft meubelstoffen, meubilair en aankleding.

TOTAALONTWERP

Een uitgebreid interieurontwerp van A tot Z. Van plattegrond tot lichtplan tot afwerkstaten en inrichting. Een uitvoeringsgereed project realiseren.

MAATWERK

Het ontwerpen en technisch tekenen van vaste inrichting. Van keuken tot opbergmeubels tot ontvangstbalie.

STYLING

Het toevoegen van accessoires aan het interieur. Ik zorg ervoor dat het interieurontwerp tot in het kleinste detail klopt.

SAMENWERKING

Als freelance ontwerper beschikbaar voor projecten waar tijdelijk extra capaciteit of specifieke expertise benodigd is.

Samenwerking

Naast eigen projecten werk ik ook graag samen met andere interieurarchitecten, architecten en ontwerpers. Ik ben op inhuurbasis als freelance ontwerper beschikbaar voor projecten waar tijdelijk extra capaciteit of specifieke expertise nodig is. Van conceptvorming tot totaalprojecten. Voor projecten op het gebied van onder andere wonen, hospitality, retail, zorg en kantooromgevingen. Naast mijn ervaring en expertise op het gebied van interieur, ben ik ook met mijn ervaring als grafisch ontwerper breed inzetbaar binnen diverse projecten. Van het ontwerpen van behang en prints tot bewegwijzering, signing en gevelbelettering. Want een interieur is meer dan alleen een combinatie van goede materialen, kleuren en meubilair. Een grafische laag maakt een interieur leesbaar, functioneel en uniek.

 

Samenwerken? Neem gerust eens contact met me op voor de mogelijkheden.

Interieurontwerp, freelance interieurontwerper | Ontwerpstudio Nanaa

Projecten